Service masini de spalat Bucuresti. Logistica moderna si componente originale.

Avand o experienta de aproape doua decenii in domeniul reparatiilor electrocasnicelor si in special al reparatiilor masinilor de spalat, firma noastra ofera servicii complete si calitative pentru o gama larga de masini de spalat.

Suntem un service masini de spalat autorizat si oferim reparatii pentru o gama variata de masini de spalat.

Ca orice alte aparate electrocasnice, masinile de spalat, datorita folosirii indelungate si uzurii adunate, sunt susceptibile de a suferi numeroase defectiuni. Am prezentat o lista scurta cu cele mai frecvente defectiuni ce pot aparea si care pot fi rezolvate chiar de dumneavoastra.

Personal tanar si calificat ce se deplaseaza la domiciliu, gratuit, pentru constatati si, eventual, reparatii.

Echipa noastra de profesionisti garanteaza reparatia oricarei marci de masina de spalat, indiferent de vechime sau model. Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care intampinati probleme cu masina de spalat.

Sunteti in cautarea unui service masini de spalat Bucuresti? Oferim servicii eficiente si de calitate. Nu ezitati sa ne contactati!

Contact la 0767-663-040

Contact la 0720-940-260

Service masini de spalat Bucuresti

Arctic

Contactati-ne indiferent de defectiunea aparuta si indiferent de modelul detinut. Exemple modele: Arctic BE 1200 A; Arctic BA 800; Arctic BE 1000 TA; Arctic BE 1400 AG; Arctic L 600 T; Arctic EL 642; Arctic C 800 A; Arctic C 1000 A; Arctic BA 1000 A+; sau alte tipuri.

Beko

Reparatii pentru orice model din marca Beko. Produsele ingenioase ale brandului BEKO reparate perfect de catre profesionistii Wash Service.

Bosch

Service pentru masinile de spalat din marca Bosch. Un service modern echipat cu un stoc complet de piese si componente originale.

Gorenje

Masini de spalat din brandul sloven Gorenje. Reparam orice marca ce apartine acestui producator. Aparatura si logistica de ultima generatie pentru reparatii eficiente.

Indesit

Reparatii pentru masinile de spalat produse de firma italiana Indesit. In cei aproape 20 de ani de activitate am reusit sa reparam toate modelele existente din marca Indesit.

LG

Reparam orice masina de spalat rufe / vase automata produsa de marca coreeana LG. Detinem componente si piese originale specifice modelelor LG.

Samsung

Electrocasnicele produse de firma coreeana Samsung, in special masinile de spalat nu mai prezinta mistere pentru personalul nostru.

Whirlpool

Reparatii rapide si garantie indelungata pentru masinile reparate de catre echipele Wash Service.

service masini spalat bucuresti

Numarul 1 in Bucuresti

service masini de spalat

Alte marci de masini de spalat operate cu succes: Ardo, Ariston, Candy, Daewoo, Electrolux, Franke, Hoover, Iberna, Ignis, Meister, Miele, Siemens, Technolux, Zanussi.

Service masini de spalat Bucuresti ce corespunde normelor moderne reusind sa efectueze cu succes numeroase operatiuni de reparatie a diferitelor marci de masini de spalat. Prin utilizarea echipamentelor moderne, reparatiile masinilor de spalat au devenit extrem de usor de realizat.